Vad är KIT IPTV?

Nästan 200 kanaler direkt genom boxen

Kimito Telefon har levererat IPTV - digitalTV över bredband - till Kimitoöbor sedan sommaren 2011. Med IPTV via ditt bredband slipper du både parabolantenn och göra kanalsökningar för att hitta kanalerna. Dessutom räcker det med ett enda abonnemang för samtliga dina TV-apparater. Allt finns färdigt programmerat i boxen som du pluggar i din bredbandsterminal.

Kimito Telefon erbjuder ett antal olika kanalpaket för att se på IPTV. Kimito Telefons tre grundpaket Small, Medium och Large erbjuder något för alla; sport, barnprogram, nyheter, natur, serier, film och musik. Totalt erbjuder Kimito Telefon nästan 200 olika kanaler, varav 43 HD-kanaler med högklassig bildkvalitet och 19 webbradiokanaler. Du har möjlighet att hyra film och kan dessutom använda dig av vår Spela in (SPIN)-funktion för att spela in program du vill se senare.

Med ReTV har du möjlighet att gå tillbaka en vecka i tiden för att se på just det program du vill se. Uppdatering av ReTV biblioteket sker per automatik. Denna tjänst finns inte på alla kanaler pga upphovsrättsliga skäl.

Grundpaket

Våra grundpaket heter Small, Medium och Large. I Medium-paketet ingår samtliga kanaler från både Small och Medium. I Large paketet ingår samtliga kanaler från alla paket, Small, Medium och Large. Om du vill se våra tilläggspaket, tilläggskanaler och tilläggstjänster hittar du dem uppe i menyn under "prislista".

Hyrfilm

Du kan enkelt hyra film hos oss genom att trycka på menyknappen på fjärrkontrollen. Bläddra sedan med hjälp av fjärrkontrollens pilar fram till rubriken ”Filmer” och knappa in din köpkod. Det finns i dagsläget två butiker. Den ena är SF Anytime som är öppen för alla. Den andra är SF Anytime Vuxet som du behöver din köpkod för att komma åt. När du hyr en film har du den tillgänglig att se när som helst och hur många gånger som helst under 24 timmar. Hyran för filmen betalar du via din månatliga faktura för IPTV-tjänsten. Enkelt och smidigt!

Spela in (SPIN+&RETV)

Spela in ditt favoritprogram med SPIN+

SPIN+

Vår tjänst SPIN+ är en tilläggstjänst som du kan köpa till ditt IPTV-abonnemang för 5 €/mån. Med SPIN+ får du möjligheten att spela in obegränsat antal program som lagras i ditt arkiv upp till ett 6 mån. Du kan dessutom pausa och starta om live program och serieinspelning vilket medför att du kan spela in samtliga program med samma titel per automatik tills du själv väljer att avaktivera serieinspelningen. 

ReTV

Med ReTV har du möjlighet att gå tillbaka en vecka i tiden för att se på just det program du vill se. Uppdatering av ReTV biblioteket sker per automatik. Denna tjänst finns inte på alla kanaler pga upphovsrättsliga skäl.

Mobil IPTV

Se på mobil IPTV

För 2€/mån kan du beställa mobil IPTV.

Hör du av dig till oss så aktiverar vi tjänsten åt dig.

Mobil eller läsplatta

För att se på mobilen eller läsplattan laddar du ner appen från App Store eller Google Play beroende på om du har en Apple produkt eller Android, sök på Ålcom IPTV. Du loggar in med ditt personliga lösen som du får av oss på mejl eller sms. Du kan då titta på läsplatta, mobil och smart-tv och du kan titta på tre enheter samtidigt. (OBS! Smart-tv:n räknas inte som en enhet). Appen går att använda i Finland och den fungerar på både iOS och Android. För att kunna använda appen måste du ha ett IPTV-paket i botten. Om du har en Smart-tv behöver du inte längre en box utan kan ladda ner appen direkt men för att se tilläggskanaler krävs fortsättningsvis boxen.

Android
iOS

pdf Chrome guide IPTV

Dator

Vill du se på datorn går du in på www.kitiptv.fi och skriver in ditt personliga lösen som du får av oss på mejl eller sms. Det fungerar i Chrome eller Safari.