Puzzelbit webben


Är du kunnig inom ekonomi och gillar fakturering och andra kontorsuppgifter? Har du även erfarenhet av eller intresse för försäljning och marknadsföring, då är det dig vi söker.
 

Beskrivning av arbetsuppgifter
På ekonomisidan arbetar två personer och dina uppgifter skulle i första hand vara fakturering som består av såväl månadsavgifter med uppbörd 6 gånger/år och övrig fakturering genomgående. Även andra ekonomi- och kontorsuppgifter hör till uppgifterna.

Till arbetsuppgifterna hör även att ta del i försäljningen och marknadsföringen av fiber och företagets övriga tjänster.
 
Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete bland suveräna kollegor i ett lokalt telekommunikationsföretag som hör till Finnet gruppen. Vår verksamhet finns på Kimitoön och kollegor och samarbetspartners runtom hela Finland utgör ett starkt kompetensnätverk som ger stöd för den egna utvecklingen i arbetet.

Du har möjlighet att vara med och utveckla bolagets tjänster så att vi kan fortsätta erbjuda de bästa telekommunikationslösningarna för alla typers kunder på vårt verksamhetsområde.
 
Vad förväntar vi oss av dig
Vi erbjuder inlärning i alla uppgifter men vi förväntar oss:

- Erfarenhet av fakturering och/eller dylika uppgifter inom ekonomi
- Intresse för försäljningsarbete, erfarenhet är ett plus
- Intresse för marknadsföring, erfarenhet är ett plus
- Öppen för nya utmaningar och flexibel gällande arbetsuppgifter
- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Goda språkkunskaper i svenska och finska
 
Sök tjänsten
Tilläggsuppgifter om tjänsten: Christian Lindroos, christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi, 02 420 735

Sök tjänsten genom att skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk och CV till: christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi
senast den 5.3.2023.
 
P.g.a. arbetets karaktär granskar vi kreditupplysningar och företagskopplingar.
 
Kimito Telefon är ett tidsenligt år 1901 grundat företag som erbjuder betydligt mer än bara traditionella telefontjänster. Kimito Telefon satsar målmedvetet på moderna IT-tjänster så som fiber till hemmet, snabba Internetanslutningar, telefoni och TV. Kimito Telefons nätverksamhetsområde är Kimitoön.