tekniskt_fel.jpg

 

Det förekommer störningar i internet- och IPTV-tjänsterna och problemet utreds.

Vi beklagar för detta,

Puzzelbit webben


Är du kunnig inom ekonomi och gillar fakturering och andra kontorsuppgifter? Har du även erfarenhet av eller intresse för försäljning och marknadsföring, då är det dig vi söker.
 

Beskrivning av arbetsuppgifter
På ekonomisidan arbetar två personer och dina uppgifter skulle i första hand vara fakturering som består av såväl månadsavgifter med uppbörd 6 gånger/år och övrig fakturering genomgående. Även andra ekonomi- och kontorsuppgifter hör till uppgifterna.

Till arbetsuppgifterna hör även att ta del i försäljningen och marknadsföringen av fiber och företagets övriga tjänster.
 
Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete bland suveräna kollegor i ett lokalt telekommunikationsföretag som hör till Finnet gruppen. Vår verksamhet finns på Kimitoön och kollegor och samarbetspartners runtom hela Finland utgör ett starkt kompetensnätverk som ger stöd för den egna utvecklingen i arbetet.

Du har möjlighet att vara med och utveckla bolagets tjänster så att vi kan fortsätta erbjuda de bästa telekommunikationslösningarna för alla typers kunder på vårt verksamhetsområde.
 
Vad förväntar vi oss av dig
Vi erbjuder inlärning i alla uppgifter men vi förväntar oss:

- Erfarenhet av fakturering och/eller dylika uppgifter inom ekonomi
- Intresse för försäljningsarbete, erfarenhet är ett plus
- Intresse för marknadsföring, erfarenhet är ett plus
- Öppen för nya utmaningar och flexibel gällande arbetsuppgifter
- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Goda språkkunskaper i svenska och finska
 
Sök tjänsten
Tilläggsuppgifter om tjänsten: Christian Lindroos, christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi, 02 420 735

Sök tjänsten genom att skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk och CV till: christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi
senast den 5.3.2023.
 
P.g.a. arbetets karaktär granskar vi kreditupplysningar och företagskopplingar.
 
Kimito Telefon är ett tidsenligt år 1901 grundat företag som erbjuder betydligt mer än bara traditionella telefontjänster. Kimito Telefon satsar målmedvetet på moderna IT-tjänster så som fiber till hemmet, snabba Internetanslutningar, telefoni och TV. Kimito Telefons nätverksamhetsområde är Kimitoön.

 

F-Secure Total förnyas till en mångsidig dataskyddstjänst                     f secure logo

F-Secures TOTAL-tjänstepaket, som innehåller skilda SAFE-, Freedome VPN- och ID Protection-applikationer, förnyas i februari. Nya F-Secure Total-tjänsten sammanslår tre skilda applikationers bästa egenskaper till en mångsidig dataskyddstjänst. Skyddandet av dina apparater, din förbindelse och dina personuppgifter är i fortsättningen ännu behändigare. Läs vad den nya tjänsten innehåller och hur du tar den i bruk.

Vi vill erbjuda dig inhemskt och världens bästa dataskydd även i fortsättningen. F-Secure SAFE -tjänsten, som du har i bruk, uppdateras fr.o.m. 15. februari till F-Secure Total-tjänsten. Samtidigt får applikationen nya egenskaper, så som WiFi-skydd och skydd av personuppgifter. De nya egenskaperna och uppdateringen blir tillgänglig stegvis i olika operativsystem. Du får alla egenskaper i bruk, om du har F-Secure TOTAL -tjänsten för minst 3 apparater.

OBS! På grund av tjänsteförnyelsen och tjänstens nya egenskaper, har vi justerat priset på SAFE 1-tjänsten. Det nya priset fr.o.m. 1.3.2023 är 3,90 €/mån. Samtidigt lanserar vi en ny tjänst för 2 apparater, F-Secure Total 2 för 4,90 €/mån.


Vad innebär förnyelsen?

Egenskaperna i de skilda applikationerna i nuvarande F-Secure TOTAL -tjänstepaketet sammanslås till en enda applikation, som i fortsättningen heter F-Secure Total. Det är behändigt att använda tjänsten, för i fortsättningen hanterar du de olika egenskaperna via en enda applikation.

Din nuvarande F-Secure -tjänst uppdateras fr.o.m. 15.2.2023 till F-Secure Total-tjänsten så här:

1. F-Secure SAFE 1 är i fortsättningen F-Secure Total 1, som innehåller följande egenskaper

SKYDD AV BANKFUNKTIONER

Använd Internet och jobba bekymmerslöst samt utför online-betalningar och bankärenden tryggt.

VIRUSSKYDD
Prisbelönt programvara skyddar dina apparater mot virus, trojanska, spionageprogram och utpressningsprogram.

WIFI-SKYDD
Skydda din integritet även i oskyddade offentliga WiFi-nät. All trafik är skyddad, och den kan inte fångas.

UPPFÖLJNING AV PERSONUPPGIFTER
En kombination av dataskyddsanalytikers jobb, dark web-övervakning dygnet runt och letande av dina personuppgifter vid framträdda informationsläckage.


2. Om du vill uppdatera ditt paket till nya Total 2-paketet eller du har i bruk F-Secure TOTAL 3 eller större paket, ingår i din tjänst dessutom,

LÖSENORDSHANTERARE
Minska på risken att bli utsatt för identitetsstöld genom att skapa starka och unika lösenord, som du kan synkronisera med alla dina apparater.


Viktigt – sammanslagning av nuvarande lösenord till nya applikationen
Om du har i bruk ID Protection och du har sparat lösenord i lösenordshanteraren (Holvi), bör du sammanslå lösenorden i din nuvarande tjänst med nya F-Secure Total. Det är enkelt att sammanslå dessa och programmet vägleder dig. Radera inte den nuvarande ID Protection-applikation från din apparat innan du har sammanslagit dina lösenord med den nya tjänsten. Vi rekommenderar även, att du tar tjänsten i bruk i minst två apparater. På detta vis säkerställer du, att dina lösenord alltid finns sparade och tillgängliga även om en apparat går sönder. Det lönar sig alltså att installera nya Total till alla apparater!


Så här tar du de nya egenskaperna i bruk!
Om du använder tjänsterna i mobilapparater, meddelar apparaten när applikationen kan uppdateras. Till Windows PC och Mac-apparater kommer uppdateringen automatiskt, när apparaten är uppkopplad till Internet. Uppdateringarna sker stegvis fr.o.m. 15.2.2023. Alla nya egenskaper finns tillgängliga genast efter att programmet har uppdaterats i din apparat.

Vi rekommenderar, att du tar i bruk nya F-Secure Total-tjänsten genast, även om du ännu kan fortsätta använda de skilda ID Protection- och FREEDOME VPN -applikationerna.

Om du vill fråga något gällande tjänsten, eller om du vill höra mera om de nya egenskaperna, besök vår butik eller ring 02 420 742!


Mer info om F-Secure Total-tjänsten hittar du även på adressen www.f-secure.com

nhk swe

NHK WORLD-JAPAN är den Japanska publik service organisationens internationella tjänst. Den förser världen med den senaste informationen om Japan och Asien. Kanalen erbjuder tittaren ett Japanskt perspektiv på nyheter,
kultur och traditioner.


Kanalplats

62

Onsdagen 18.1 är butiken öppen mellan kl. 13.00-16.30.
Kundtjänsten betjänar normalt på numret (02) 420 742 mellan kl. 9.00-16.30.

OBS! I dag 5.1 håller vi öppet mellan kl. 13.00-16.30 pga. inventering. I morgon 6.1 är butiken stängd.

Januari bonuskanal

GINX Esports TV är den första och största esports TV kanalen i världen. Kanalen siktar på att bredda synligheten och intresset för esports till att nå alla som är sportintresserade. Från sitt London-kontor samarbetar Ginx Esports TV med partners i hela världen för att säkra ett brett innehåll av esports-underhållning och också live-turneringar till sina esports-fans 24 h i dygnet alla dagar.

 

Kanalplats

62

Beige and Red Minimalist Thank You for Support Merry Christmas Instagram Post 1

swe 1

Kanalen visar alternativa resmål, från vandrings äventyr till mat och dryck samt femstjärniga lyx upplevelser. Om du planerar en semester är detta det bästa stället att börja!

 

Kanalplats

62

iStock 1179602671 1

En fiberanslutning till dig eller kanske som gåva?

Kom och teckna fiberavtal under tiden 1.12-23.12.2022 och du får en rabatt om 300 € på fiberinkopplingen.