butiken2Du som besöker vår hemsida funderar säkert på vad som erbjuds i vår butik. Om du som ny eller gammal kund vill göra ett internetavtal av något slag är vi den lokala operatören som sköter om dig. När du skaffat vår anslutning erbjuder vi olika tjänster, t.ex. fullständig TV-tjänst där du även kan bekanta dig med den lokala kanalen KL-TV (Kimitoöns lokal TV) eller inskaffa dig de populära svenska kanalpaketen.
Efter att alla anslutningsärenden är i skick behöver du apparatur. I vår butik har vi senaste lösningar från datorer till telefoner. Den största nyttan får du av alla dina apparater om de är ihopkopplade med samma anslutning och t.o.m. synkroniseras sinsemellan så du t.ex. ser dina mail och bilder i din pekdator såväl som i din dator. Goda råd kan vi också ge med i bagaget vid uppköp från oss.
Ett mindre trevligt fenomen som ökat de senaste åren är stölder. Vi kan erbjuda kameraövervakning med hjälp av vilken du real tid från din mobil kan se vad som händer t.ex. på din gård.
Kom även ihåg att vi kan stå till tjänst med service av apparatur.

butikenRing eller kom på besök.

Kontaktuppgifter:

Arkadiavägen 11, 25700 Kimito

Tel.(02) 420 742

Öppet på vardagar 9.00 - 16.30

Välkommen

 

Kontakta butiken