C more kanavapaketti muutoksia

C More-kanavapaketti on 10.10.2023 alkaen MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

C More yhdistyy MTV Katsomon kanssa 10.10.2023 alkaen. C Moren kanavapakettien nimet muuttuvat ja jatkossa kanavapaketteja on kaksi; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu, vastaavalla sisällöllä, kuin aiemmat C More-paketit. Molempiin kanavapaketteihin sisältyy kanavapakettia vastaava suoratoistopalvelu, jonka käyttökoodin saat Kemiön Puhelimen asiakaspalvelusta.

C More-kanavapakettiasiakkaana saat automaattisesti 10.10.2023 alkaen käyttöösi MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde-kanavapaketin hintaan 14,95 €/kk, vastaavalla sarja- ja elokuvatarjonnalla, kuin aiempi C More. Lisäksi saat MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelun ilman lisäkustannuksia. Hinta tulee 1.2.2024 alkaen muuttumaan, jonka jälkeen kanavapaketin hinta on 12,95 €/kk.

C More Sport / Total / Liigapassi kanavapakettiasiakkaana saat automaattisesti 10.10.2023 alkaen käyttöösi MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu samaan hintaan, kun maksat nyt. Lisäksi saat MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelun ilman lisäkustannuksia. Hinta tulee 1.2.2024 alkaen muuttumaan, jonka jälkeen kanavapaketin hinta on 44,95 €/kk.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde (12,95 €/kk 1.2.2024 alkaen)
Kanavapaketti tarjoaa laajimman kattauksen viihdettä kotimaasta ja maailmalta. Nähtävissä kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More - alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja dokumentteja sekä BritBox- ja Hayu -sisällöt. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat nähtävissä usein jo ennakkoon ja lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.

Kaipaatko lisää katseltavaa?
Mikäli haluat lisäsisältöä kanavapakettiisi, suosittelemme MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu hintaan 44,95 €/kk. Silloin näet kaikki MTV Katsomo+ - sisällöt sekä koko MTV:n tuhdin urheilukattauksen, mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL. Saat lisäksi suoratoistokoodit vastaavaan suoratoistopalveluun.

Autamme sinua mielellämme, mikäli muutoksista tai MTV Katsomo+ -suoratoistokoodeista ilmenee kysyttävää. Palvelemme asiakaspalvelupisteessämme osoitteessa Vretantie 11, puhelimitse 02420700 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Kiitos, että olet asiakkaamme!

Ystävällisin terveisin,
Kemiön Puhelin