nhk


NHK WORLD-JAPAN on Japanilaisen publik service organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusimman informaation Japanista ja Aasiasta. Kanava antaa katsojalle Japanilaisen perspektiivin uutisille, kulttuurille ja perinteille.

Retro tv

Tekijänoikeusjärjestöt Kopiosto ja Teosto sekä FiCom ja sen operaattorijäsenet jatkavat neuvotteluita useiden ruotsin-, viron-, saksan- ja ranskankielisten kanavien jakeluun liittyvistä ehdoista tammikuussa.

Osapuolet ovat sopineet kuukauden lisäajasta, jonka aikana pyritään pääsemään yhteiseen ratkaisuun jakeluehdoista. Näin ollen muun muassa Suomessa paljon katseltujen Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kanavien jakelu kaapeli- ja IPTV-verkoissa jatkuu normaalisti vuodenvaihteen yli.

”Olemme luonnollisesti tyytyväisiä, että tekijänoikeusjärjestöt suostuivat jatkamaan neuvotteluita, jolloin jäsenyhtiömme voivat jatkaa kanavien jakelua kotitalouksille nykyisen sopimuksen päättymisen eli 31.12.2020 jälkeen”, toteaa toimitusjohtaja Elina Ussa Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:stä.

Julbild

Myymälämme on avoinna seuraavasti:

21.12.        9.00 - 16.30
22.12.        9.00 - 16.30
23.12.        9.00 - 16.30
24.12.        SULJETTU
25.12.        SULJETTU

28.12.       9.00 - 16.30
29.12.       9.00 - 16.30
30.12.       9.00 - 16.30
31.12.       9.00 - 15.00
01.01.       SULJETTU

Retro tv


Joidenkin ulkomaisten televisiokanavien, muun muassa Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kanavien, jakelu Kemiön Puhelimen IPTV-verkoissa uhkaa keskeytyä vuodenvaihteessa. Tämä johtuu siitä, että tekijänoikeusjärjestöt ovat irtisanoneet näiden kanavien jakeluehtoja koskevan sopimuksen. Tekijänoikeusjärjestöt ovat vaatineet operaattoreita hyväksymään järjestöjen laatiman uuden sopimusehdotuksen edellytyksenä sille, että operaattorit voisivat jatkaa kanavien jakelua vuodenvaihteen jälkeen eivätkä operaattorit voi tätä ehdotusta hyväksyä. 

Operaattoreilla on joka tapauksessa halu jatkaa sopimusneuvotteluita ja mikäli neuvottelut onnistuvat, kanavien jakelua jatketaan myös vuodenvaihteen jälkeen.


Uhka koskee seuraavia kanavia:

Barnkanalen / SVT24
Barnkanalen / SVT24 HD
Kunskapskanalen
Kunskapskanalen HD
SVT1
SVT1 HD
SVT2
SVT2 HD
TV3
TV3 HD
TV4
TV4 HD
TV6
TV6 HD
TV8
TV10 
DR1 HD
DR2 HD
ETV HD
arte HD

France 2 HD
France 3
France 5
NRK1 HD
NRK2 HD
Canal 24 Horas
TVE Internacional HD
3sat
arte HD
Das Erste
kabel eins
ProSieben
RTL
RTL 2
Sat.1
SuperRTL
Vox
ZDF

 

 

 
Lue lisää asiasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Kopiosto-kanavat 2020 - kysymyksiä ja vastauksia

 

 

Kanaländringar 31.12


Fine Living
Saimme juuri ilmoituksen että Fine Living -kanava lopettaa lähetyksensä Suomessa 31.12.2020. Kanavan tilalle Large-pakettiin olemme päättäneet laittaa Godare-kanavan. Godare on dedikoitu kaiken ikäisille kokkauksesta kiinnostuneille. Kanava tarjoaa yhdistelmän kansainvälisiä ruokaohjelmia ja uusia ruotsalaisia ruokaohjelmia, inspiroiden kotikeittiötä monella tasolla!


Disney
Disney on ilmoittanut että vuodenvaihteen jälkeen (31.12.20) Disney XD -kanava jää pois ja Disney panostaa jäljelle jääviin Disney Channel ja Disney Junior -kanaviin.

Elisa viihde viaplay

Joulu alkoi varhain Viaplayn ja Elisa Viihteen yhdistyessä!

3.12.2020 alkaen Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluksi. Tämä tarkoittaa entistä laajempaa elokuvien ja sarjojen tarjontaa yhdessä palvelussa myös Kemiön Puhelimen Viaplay -asiakkaille!

  • Palvelun nimi vaihtuu 3.12.2020 ja Viaplay on jatkossa Elisa Viihde Viaplay.
  • Jatkossa V premium asiakkailla on käytössään Elisa Viihde Viaplay Total ja V series & film asiakkailla Elisa Viihde Viaplay -paketti.
  • V sport -paketteihin kuuluvat sisällöt ovat jatkossakin katsottavissa Viaplay-sovelluksen kautta.
  • Nykyiset Viaplayn sisällöt täydentyvät Elisa Viihteen suosituilla alkuperäissarjoilla, laajalla kattauksella suomalaisia elokuvia ja suomeksi puhutuilla lastensarjoilla.
  • Aktivoit Elisa Viihde Viaplay -palvelun Viaplay -sovelluksen kautta, tunnukset saat asiakaspalvelustamme.


    Hyvää joulun odotusta Elisa Viihde Viaplayn parissa!

Julbild

Myymälämme on avoinna lauantaisin seuraavasti:

  5.12.    klo 9-13
12.12.    klo 9-13 
19.12.    klo 9-13

Tervetuloa!

 

cbs fin


CBS Reality on englanninnkielinen dokumentti- ja viihdekanava joka näyttää sankarillisia pelastustehtäviä, raflaavia reportaaseja ja vangitsevia draamoja todellisuudesta. Kanava jossa koko ajan tapahtuu. CBS Reality vie katsojan unohtumattomalle viihteen matkalle.

Black Friday black


Erä bluetooth kaiuttimia puoleen hintaan - 50%.
Tule tekemään löytöjä!

Verktyg

 

Perjantaina 13.11. myymälä ja asiakaspalvelu on suljettu. Teemme muutoksia kaupassa.