Tiistaina 11.1 klo 14:00 tallennuspalvelu SPIN päivitetään. Päivitys parantaa ohjelmatietojen hyödyntämistä tallennuksissa. Sarjatallenteet eivät tule jatkossa tallentamaan ohjelmien uusintoja. Jotta muutos tulisi voimaan käyttäjän pitää luoda sarjatallenteensa uudestaan.

​​​​​​​Ohje:

  1. Valitse boksivalikosta "ARKISTO" -> "Sarjatallennukset". Tässä näkyy tekemäsi sarjatallenteet. Voit poistaa vanhat sarjatallenteet valitsemalla "Ok" ja "Poista".
  2. Tämän jälkeen voit mennä ohjelmaoppaaseen ja uudestaan valita ohjelmia sarjatallennukseen. 

202201 fin

Tototv - Hevosurheilun harrastajien oma paketti!

Toto-kanavat esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja.

 

Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 62

fireworks g8ecf6d108 1920

Perjantaina 31.12. suljemme myymälän klo 15.00.

Hyvää Uutta Vuotta!

christmas g0ecc86857 1920

Tiistaina 21.12. suljemme myymälän klo 14.30.

fin

Love Nature on kanadalainen tv-kanava. Kanava lähettää dokumentteja ja televisiosarjoja, jotka liittyvät villieläimiin ja luontoon.


Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 62

Frost

Tulevana perjantaina 12.11. suljemme myymälän klo 13.00.

nhk fin 1

NHK WORLD-JAPAN on Japanilaisen public service organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusimman informaation Japanista ja Aasiasta. Kanava antaa katsojalle Japanilaisen perspektiivin uutisille, kulttuurille ja perinteille.


Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 62

Rekryteringsannons mindre

Haemme ICT- alan Järjestelmäasiantuntijaa kiinnostavia ja monipuolisia teknisiä tehtäviä varten vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko olla mukana kehittämässä tietoliikenneverkot ja IT-palveluita Kemiönsaarella? Et pelkää teknisiä haasteita ja haluat selvittää nämä yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.
Jos tämä vaikuttaa olevan sinun juttusi, voit olla hakemamme henkilö.

Työtehtävät
Työtehtäviin kuuluu Kemiönsaarella olevien kiinteiden tietoliikenneverkkojen ja – palveluiden suunnittelu, rakentaminen sekä ylläpito. Tulet myös hoitamaan yhtiön omia IT-asioita.
Tehtäviin kuuluu myös yritys- sekä kuluttaja asiakkaiden tietoliikenneverkkojen sekä IT-palveluiden ja – laitteiden suunnittelu, rakentaminen sekä ylläpito. Tekninen asiakaspalvelu on myös osa kokonaisuutta ja teknisen osaamisen lisäksi sinulla tulee olla myös hyvät sosiaaliset taidot. Sinun pitää osata palvella asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja kokoaikainen, 40h/vko. Työ suoritetaan ensisijaisesti toimistolla ja toimistoaikana mutta sitä voi myös jossain määrin suorittaa etätyönä ja toimistoajan ulkopuolella siitä erikseen sopimalla. Käytämme Paltan ICT-alan työehtosopimusta toimihenkilölle koskien työsuhdetta sekä palkkausta. Tehtävään sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa ja työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

 

Hakijalta odotamme
- Tekninen tutkinto ja muutaman vuoden kokemus alalta
- Dataverkko osaamista
      - Ethernet, L2 switching
      - IP,DHCP,DNS
      - Palomuurit
- Vahva kokemus Windows käyttöjärjestelmästä koskien sekä työasemia että palvelimia (asennus ja ongelmatilanteet)
- Kokemus MS Office tuoteperheestä + O356
- Kokemus Linux palvelinympäristöstä
- Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky palvella asiakkaita
- Luova ongelmanratkaisu- ja aloitteentekokyky
- Hyvät ruotsin ja suomen kielitaidot, sekä suullisesti että kirjallisesti


Tarjoamme
- Monipuoliset työtehtävät
- Tiimin vahva osaaminen työsi tueksi
- Mahdollisuus työskennellä asiakasrajapinnassa
- Olla mukana uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa


Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.11.2021 sähköpostitse
TJ Christian Lindroos:ille, christian.lindroos(at)kimitotelefon.fi, puh. 02 420735

Kysymykset koskien työtehtäviä
Tekniikasta vastaava Frej Hellsberg puh. 02 420743 tai sähköposti frej.hellsberg(at)kimitotelefon.fi

 

Kotimaiset V sport -kanavat uudistuivat 1.10.2021

V sport -kanavien uudet nimet 1.10. lähtien:

V sport+ Suomi, V sport1 Suomi ja V sport2 Suomi

Uudesta V sport+ Suomi -kanavasta tulee talviurheilun pääkanava.

Kaikki V sport-kanavien suorat urheilulähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelusta

 

Uudet kanavanimet

V sport urheilu -> V sport+ Suomi
V sport jääkiekko -> V sport 1 Suomi
V sport jalkapallo -> V sport 2 Suomi

 

V sport urheilu-, V sport jalkapallo- ja V sport jääkiekko -kanavat uudistuivat 1.10. Urheilusisältö on jatkossa monipuolisempaa ja joustavampaa sekä tarjoaa laajemman lajikattauksen. Urheilutarjonta kasvaa jo tänä syksynä FIS-talvilajeilla ja Formula 1 -lähetykset siirtyvät kanaville kaudesta 2022 alkaen.

 

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

 

 

 

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

 

 

 

Elisa Viihde Viaplay -palveluun kuuluvat talviurheilun lisäksi mm. NHL, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, jalkapallon MM-karsinnat, UEFA Europa League ja UEFA Europa Conference League, NFL, UFC, huippugolfia sekä ensi keväästä lähtien F1-kisat.

 

 

Kanavapakettimuutokset

 

Kanavamuutosten yhteydessä V sport jalkapallo – ja V sport jääkiekko -kanavapaketit poistuvat kokonaan uusmyynnistä. Kanavapaketit näkyvät toistaiseksi vielä asiakkailla mutta tulee jatkossa vaihtaa V sport – tai V premium -kanavapaketiksi.

Höstlöv

Tulevana perjantaina, 8.10. suljemme myymälän klo 13.00.