toto6 fin

Tototv 6 on toukokuun kuukauden bonuskanava meidän IPTV-asiakkaille.

Tototv - Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Toto-kanavat esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja.

Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 62

 

Suurin osa etätöitä nyt tekevistä suomalaisista aikoo jatkaa etätöiden tekoa useammin kuin koronapandemiaa edeltävällä ajalla, kertoo Finnet-ryhmän tuore tutkimus. Tutkimukseen vastanneilla valokuituyhteyden käyttäjillä oli verkkoyhteydessään vähiten häiriöitä. Etätyössä tarvitaan paitsi luotettavaa ja nopeaa verkkoyhteyttä, myös esihenkilöiltä aivan uudenlaisia johtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja.

Infograafi 2 valokuitu tulee jäädäkseen

Lukuisat suomalaiset siirtyivät reilu vuosi sitten etätöihin lähes yhdellä digiloikalla. Kaksi kolmasosaa nyt etätöitä tekevistä suomalaisista aikoo Finnet-ryhmän tuoreen tutkimuksen mukaan tehdä etätöitä jatkossa useammin verrattuna koronapandemiaa edeltävään aikaan.

Jotta etätyö sujuisi ja olisi tuottavaa, täytyy työvälineiden ja verkkoyhteyden olla kunnossa. Joka neljäs vastaaja kertoikin verkkoyhteyksien häiriöiden haitanneen etätöiden tekemistä.

Verkkoyhteyden häiriöt ovat tutkimuksen mukaan yleisiä, lähes kolmasosalla kaikista vastaajista yhteys oli pätkinyt tai hidastellut jonkin verran tai jatkuvasti. Häiriöiden esiintymisessä oli kuitenkin huomattavia eroja erilaisten yhteystyyppien välillä. Valokuituyhteyksien käyttäjillä häiriöitä oli esiintynyt selkeästi vähiten, vain noin joka kuudennella.

– Valokuidun ylivoimaisuus ei ole meille yllätys. Valokuitu on vakain, energiatehokkain ja luotettavin yhteys. Jos halutaan sujuvaa ja tuottavaa etätyöntekoa, niin kuidulle ei ole vaihtoehtoa, sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Verkkoyhteyden häiriöt vaikuttavat etätyönsujuvuuteen eri tavoin työnkuvasta riippuen. Pätkivä ja hidasteleva verkkoyhteys häiritsi tutkimukseen vastanneilla esimerkiksi videopuheluiden soittamista.

– Jos työtehtäviin kuuluu useampien henkilöiden etätapaamisia, verkkoyhteyksien häiriöt ovat tuhoisia tuottavuuden kannalta. Osallistujat odottelevat palaveripudokkaita ja toistavat samoja asioita uudestaan heille. Huippuunsa valmisteltu esitys ei vakuuta, kun esiintyjä aloittaa kolmannen kerran alusta. Valokuidun ylivertaisuus näkyy myös erityisen hyvin, kun tiedostoja pitää ladata verkkoon tai samalla yhteydellä on useampia käyttäjiä.

Tutkimuksessa tiedusteltiin myös erikseen valokuituyhteyttä käyttävien kokemuksia etätyöstä. Noin kaksi kolmesta vastaajasta arvioi valokuituyhteyden mahdollistavan etätöiden tekemisen. Luotettavan valokuituyhteyden ansiosta videopalaverit sujuvat pätkimättä, minkä lisäksi valokuituyhteyden tiedonsiirtokyvyn luotettavuus ja nopeus on muihin teknologioihin verrattuna ylivoimainen.

Toimiva verkkoyhteys on johtamisen ja vuorovaikutuksen perusta

Korona-aika on vaatinut esihenkilöiltä aivan uudenlaisen johtamisen, kohtaamisen sekä vuorovaikutustaitojen opettelua. Luotettavasti toimiva verkkoyhteys on kriittisessä roolissa, kun tehdään tiimin kesken töitä pitkienkin välimatkojen päästä.

– Toimistolla on helppo havaita, kuka on itseohjautuvampi ja kuka kaipaa tukea, neuvoja ja keskustelukumppania. Videopuhelut auttavat kohtaamaan, mutta jos ruudulle ilmestyy nykimään samean taustan päällä leijuva pikselöitynyt esimies, niin sellaista apua tai tukea ei oikeastaan kukaan kaipaa. Sujuvan etätyön vuoksi jokaiseen asuin- ja yrityskiinteistöön sijainnista riippumatta tarvitaan nopea ja luotettava nettiyhteys, sanoo Matilainen.

Etätyön toteutumisessa Matilainen näkee edelleen ongelmia, etenkin ihmisten kohtaamisten sekä kätevien, toimiston kaltaisten työtilojen puuttumisessa. Toisaalta paikkariippumaton työ sekä työmatkoihin kuluvan ajan vapautuminen hyötykäyttöön ovat avanneet aivan uusia mahdollisuuksia.

– Fiksuimmat työnantajat kehittävät nyt tapoja tukea monipaikkaista työtä, mikä tuo heille jatkossa tuottavimmat työntekijät. Jatkuvasti toimistolta käsin tehtävä työ jää jatkossa vain harvoihin tehtäviin. Ihmiset haluavat enemmän mahdollisuuksia työntekoon, yrittämiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan. Luotettava ja nopea verkkoyhteys on tässä avainasemassa.

Finnet-liiton Suomi tarvitsee kuitua -hanke teetti Kantarilla tutkimuksen valokuidusta ja verkkoyhteyksistä maaliskuussa 2021. Kohderyhmänä olivat 15–79-vuotiaat suomalaiset. Vastaajia kyselyssä oli 1050. Hankkeen verkkosivuilla julkaistaan sisältöä tutkimuksessa esiin nousseista teemoista.

Infograafi 1 etätyö mahdollistaa

history fin

Viasat History HD on huhtikuun kuukauden kanava meidän IPTV-asiakkaille.

Kanava tarjoaa kiehtovia matkoja menneeseen maailmaan. Historiaa euroopan antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Sukella historian ihmeelliseen maailmaan!


Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 62

cmore f1 3200x1800 formula LOGO

Ennätyspitkä, 23 osakilpailua kattava, kausi 2021 käynnistyy 28.3. Bahrainista ja huipentuu joulukuussa Abu Dhabiin. C Moren ohjelmakokonaisuus hemmottelee katsojia läpi kisaviikonloppujen. Suorana lähetettävien vapaiden harjoitusten, aika-ajojen ja osakilpailun ohella tunnelmaan virittäydytään lauantain ja sunnuntain ennakkolähetyksissä; päivän tapahtumat puolestaan paketoidaan asiantuntijoiden johdolla jälkihöyryissä.

Huhtikuussa F1-huumaa on luvassa kahden kisaviikonlopun verran. Yltääkö Mercedeksen Valtteri Bottas haastamaan kahdeksatta mestaruuttaan jahtaavan tallikaverinsa Lewis Hamiltonin? Miten nuoret tulokaskuskit Yuki Tsunoda, Nikita Mazepin sekä F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher lunastavat paikkansa sarjassa?


Seuraa kisoja:

16.-18.4. Italian GP (Imola)
30.4.-2.5. Portugalin GP

C More Sportilla seuraat jännittäviä ajoja koko kauden läpi! C More Totalissa myös muiden urheilulajien monipuolinen tarjonta sekä sarjoja ja leffoja koko perheen makuun.

Tilaa C More Sport tai C More Total -kanavapakettisi meiltä 02 420 742.

 

MMkarsinnat Suomi3 LOGO

Jalkapallon MM-karsinnat alkavat!
Jalkapallon MM-karsintojen ensimmäiset kierrokset pelataan 24.3.-31.3.

Karsinnat kohti vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoja starttaavat Euroopan joukkueiden osalta viikolla 12 ja Suomen maajoukkue aloittaa matkansa kohti seuraavaa suurta unelmaa. Karsinnoissa pelataan kisapaikoista vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoihin, jotka pelataan Qatarissa. Lohkojen voittajat lunastavat suoraan paikan MM-kisoihin. Lohkokakkoset jatkavat playoff-peleihin, joiden kautta osa joukkueista etenee MM-kisoihin.

Suomen maajoukkue pelaa D-lohkossa.


Karsintojen aikataulu:

Pelipäivät 1-3: 24.3.-31.3.
Pelipäivät 4-6: 1.9.-8.9.
Pelipäivät 7-8: 8.10.-12.10.
Pelipäivät 9-10: 11.11.-16.11.

 

LIIGA ja lohkojaot:

Lohko A: Portugali, Luxemburg, Serbia, Irlanti, Azerbaidzan
Lohko B: Ruotsi, Espanja, Kreikka, Georgia, Kosovo
Lohko C: Sveitsi, Italia, Pohjois-Irlanti, Bulgaria, Liettua
Lohko D: Ranska, Ukraina, Bosnia ja Hertsegovina, Kazakstan, SUOMI
Lohko E: Tshekki, Belgia, Viro, Valko-Venäjä, Wales
Lohko F: Itävalta, Skotlanti, Moldova, Tanska, Israel, Färsaaret
Lohko G: Hollanti, Turkki, Latvia, Norja, Montenegro, Gibraltar
Lohko H: Venäjä, Kroatia, Slovenia, Slovakia, Malta, Kypros
Lohko I: Puola, Albania, Unkari, Andorra, Englanti, San Marino
Lohko J: Saksa, Romania, Pohjois-Makedonia, Armenia, Islanti, Liechtenstein
V sport -kanavilla näet jännittävät ottelut ja ne ovat katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplayssa!

Seuraa Suomen ensimmäisiä otteluja:

Suomi – Bosnia ja Hertsegovina
ke 24.3. klo 21:40
V sport jalkapallo

selostus: Ville Kuusinen
Studio klo 21:00

MMkarsinnat Suomi 1 LOGO 

 

Ukraina – Suomi
su 28.3. klo 21:40
V sport jalkapallo

selostus: Ville Kuusinen
Studio klo 21:00

MMkarsinnat Suomi 2 LOGO 

 

YSTÄVYYSOTTELU:
Sveitsi – Suomi
ke 31.3. klo 21:40
V sport jalkapallo

selostus: Ville Kuusinen
Studio klo 21:00

MMkarsinnat Suomi3 LOGO 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KotiTV

Koti TV on vanhemman sukupolven oma kanava joka on lisätty IPTV:n S-pakettiin kanavapaikalle 99.

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja
opetuksellista sisältöä suomeksi joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsinkieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi,
muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutus tunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden,ikäihmisten ja
muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.


HUOM! Kanavalla ei näy vielä ohjelmia muttaa ovat tuolssa.

 

Laptop girl

Tiistaina 9.3. suljemme myymälämme klo 13.00. Olemme koulutuksessa.

 

 

nature fin

Bonuskanava - Viasat Nature

Koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa.

Kanavapaikka
IPTV 141

KHL Jokerit 1 liten logo 


V sport urheilu - kanava (HD ja SD) avataan avoimeen katseluun pe 5.2. klo 16:00 - ma 8.2. klo 10:00.

Viikonlopun jännittävän live-urheilun kruunaa sunnuntai-maanantai välisenä yönä pelattava Super Bowl.
Kanava näkyy IPTV verkossa kanavilla 97 ja 145 (HD).


Viikonlopun koko livetarjonta

Perjantai 5.2.
klo 17:55 KHL: Kunlun - Jokerit (selostus: Nuutti Vihtilä)
klo 22:10 EFL Championship: Swansea - Norwich (selostus: Mikko Innanen)
klo 02:05 NHL: Philadelphia Flyers - Boston Bruins
klo 05:05 NHL: Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings

Lauantai 6.2.
klo 11:30 European Tour: Saudi International (selostus suomeksi)
klo 16:50 Valioliiga: Ottelu avoin (selostus suomeksi)
klo 19:30 NHL-studio (studiossa Iiro Harjula, Ville Nieminen ja Esa Pirnes)
klo 22:05 NHL: Ottawa Senators - Montreal Canadiens (selostus: Tero Kainulainen)
klo 02:05 NHL: Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks
klo 05:05 NHL: Calgary Flames - Edmonton Oilers

Sunnuntai 7.2.
klo 11:30 European Tour: Saudi International (selostus suomeksi)
klo 15:55 Valioliiga: Wolverhampton - Leicester (selostus: Mikko Innanen)
klo 17:55 Valioliigastudio (studiossa Ville Klinga, Pasi Rautiainen ja Mika Kottila)
klo 18:25 Valioliiga: Liverpool - Manchester City (selostus: Ville Kuusinen)
klo 21:55 Ligue 1: Marseille - PSG (selostus suomeksi)
klo 00:00 Super Bowl -studio (studiossa Tuomas Meling ja Mika Laurila)
klo 01:00 Super Bowl LV: Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs (selostus: Mika Laurila)


Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Koko viikonlopun ohjelmiston löydät tv-oppaista.

Sopimus ulkomaisten tv-kanavien jakeluehdoista

29.1.2021

 

FiCom ja sen operaattorijäsenet ovat päässeet tekijänoikeusjärjestöjen kanssa sopimukseen ulkomaisten televisiokanavien kaapeli- ja IPTV -jakeluun liittyvistä ehdoista.

Osapuolet sopivat joulukuussa kuukauden lisäajasta neuvotteluille, jotta mm. Suomessa paljon katseltujen Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kanavien jakelu kaapeli- ja IPTV-verkoissa jatkuisi normaalisti vuodenvaihteen yli. Tammikuun lopussa saavutettiin neuvotteluosapuolten yhteinen näkemys siitä, että ulkomaisten kanavien jakeluehdoista ja -hinnoista neuvotellaan jatkossakin säännöllisesti.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että tekijänoikeusjärjestöt palasivat neuvottelupöytään, ja että lisäaika toi ratkaisun meille tärkeästä, yhteishallinnointilain mukaisesta neuvottelukäytännön jatkamisesta. Tämä takaa sen, että ulkomaisten kanavien edelleenlähettäminen jatkuu saumattomasti myös tulevaisuudessa, toteaa toimitusjohtaja Elina Ussa Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:stä.