Kotimaiset V sport -kanavat uudistuivat 1.10.2021

V sport -kanavien uudet nimet 1.10. lähtien:

V sport+ Suomi, V sport1 Suomi ja V sport2 Suomi

Uudesta V sport+ Suomi -kanavasta tulee talviurheilun pääkanava.

Kaikki V sport-kanavien suorat urheilulähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelusta

 

Uudet kanavanimet

V sport urheilu -> V sport+ Suomi
V sport jääkiekko -> V sport 1 Suomi
V sport jalkapallo -> V sport 2 Suomi

 

V sport urheilu-, V sport jalkapallo- ja V sport jääkiekko -kanavat uudistuivat 1.10. Urheilusisältö on jatkossa monipuolisempaa ja joustavampaa sekä tarjoaa laajemman lajikattauksen. Urheilutarjonta kasvaa jo tänä syksynä FIS-talvilajeilla ja Formula 1 -lähetykset siirtyvät kanaville kaudesta 2022 alkaen.

 

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

 

 

 

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

 

 

 

Elisa Viihde Viaplay -palveluun kuuluvat talviurheilun lisäksi mm. NHL, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, jalkapallon MM-karsinnat, UEFA Europa League ja UEFA Europa Conference League, NFL, UFC, huippugolfia sekä ensi keväästä lähtien F1-kisat.

 

 

Kanavapakettimuutokset

 

Kanavamuutosten yhteydessä V sport jalkapallo – ja V sport jääkiekko -kanavapaketit poistuvat kokonaan uusmyynnistä. Kanavapaketit näkyvät toistaiseksi vielä asiakkailla mutta tulee jatkossa vaihtaa V sport – tai V premium -kanavapaketiksi.